MOVEMBER Besplatan pregled testisa u Splitu

MOVEMBER Besplatan pregled testisa u Splitu
D.H.

D.H.

‘Važan je za rano otkrivanje potencijalnih bolesti, uključujući rak’

Studeni je mjesec u znaku muškog zdravlja, stoga je Poliklinika Affidea Kalajžić pokrenula akciju pod sloganom ‘Testriraj testise, brige riješi se’.

Karcinom testisa jedan je od najčešćih oblika bolesti kod muškaraca, a rano otkrivanje značajno čini razliku između uspješnog liječenja i ozbiljnih komplikacija. U cilju podizanja svijesti o važnosti samopregleda i rane dijagnoze, Poliklinika Affidea Kalajžić poziva sve muškarce 11. studenoga od 8.30 do 14 na besplatan pregled testisa uz prethodno naručivanje. Okupljene će ujedno počastiti svima omiljenom slasticom – na događaju će se peći palačinke.

‘Cilj je ove akcije podizanje svijesti muškaraca po pitanju važnosti vođenja brige o vlastitom zdravlju i ranom dijagnosticiranju ove bolesti. Kao dio preventivne medicinske skrbi pozivamo vas na pregled testisa koji će se održati u našoj klinici. Pregled testisa je važan za rano otkrivanje potencijalnih problema i bolesti, uključujući rak testisa. Rana dijagnoza ovih stanja može značajno poboljšati ishod liječenja i kvalitetu života. Nadamo se velikom odazivu muškaraca i vjerujemo da će ova aktivacija doprinijeti podizanju svijesti o muškom zdravlju’, poručuju iz Poliklinike Affidea Kalajžić

Svake godine u studenom zajednice diljem svijeta priključuju se pokretu poznatom kao ‘Movember’ kako bi podigli svijest o zdravlju muškaraca i prikupili sredstva za borbu protiv raka prostate i neuroloških problema. Movember, kombinacija riječi ‘moustache’ (brk) i ‘November’ (studeni), potiče muškarce da tijekom cijelog mjeseca puste brkove kako bi skrenuli pažnju na ove ozbiljne zdravstvene probleme.

Movember tako pruža priliku muškarcima, ženama i organizacijama da se udruže i podrže ove važne inicijative. Cilj je osvijestiti javnost o raku prostate i samoubojstvima među muškarcima te prikupiti sredstva za istraživanje i prevenciju ovih problema.

Pregled testisa moguće je obaviti uz prethodnu rezervaciju na broj +385 21 453 310 ili slanjem upita na e-mail Poliklinika-kalajzic@affidea.com. Poliklinika Affidea Kalajžić nalazi se na adresi Ul. Moliških Hrvata 4 u Splitu. Dodatne informacije o njoj dostupne su na stranici affidea.hr.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.