Crveni križ Split i Ekonomski fakultet u Splitu pozivaju studente na akciju darivanja krvi

Crveni križ Split i Ekonomski fakultet u Splitu pozivaju studente na akciju darivanja krvi
D.H.

D.H.

U četvrtak od 10.30 do 13.30

Nakon uspostave suradnje splitskog Crvenog križa i Sveučilišta u Splitu čiji je cilj edukacija mladih o darivanju krvi i povećanje broja darivatelja, počele su i prve promotivne aktivnosti na splitskim fakultetima.

Crveni križ Split i Ekonomski fakultet u Splitu danas su organizirali promociju darivanja krvi na kojoj su studenti imali priliku izmjeriti tlak i hemoglobin, a sutra, 16. studenoga u Dvorani 2 na Ekonomskom fakultetu organiziraju akciju darivanja krvi od 10.30 do 13.30.

– Drago nam je da smo započeli suradnju sa Sveučilištem u Splitu i splitskim fakultetima, kako bismo doprli do što većeg broja mladih da se uključe u plemenitu aktivnost spašavanja ljudskih života. Akcijom na Ekonomskom fakultetu započinjemo ciklus akcija darivanja krvi koje će se u sljedećim tjednima nastaviti na Filozofskom fakultetu, PMF-u i FESB-u te ovim putem pozivam studente da se odazovu u što većem broju – kazala je Lara Barić iz službe dobrovoljnog darivanja krvi splitskog Crvenog križa.

Nakon sutrašnje akcije, planirane aktivnosti zakazane su 22. studenoga na Filozofskom fakultetu te 5. i 6. prosinca na PMF-u i FESB-u.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.